Linsurf är Linköpings vindsurfingklubb. Vår surfstrand ligger vid Tvärskogsudde vid Roxen. Tvärskogsudde - eller kort och gott "Udden" på Linsurfslang - är ett mycket naturskönt område som inte bara lämpar sig för vindsurfing. Här finns badmöjligheter och kommunen tillhandahåller service i form av toaletter samt soptunnor.

Vägbeskrivning

Kör mot Ekängen och igenom det lilla samhället, vägen svänger skarp åt höger och du kommer ut i skogen. Efter 500 m sväng vänster in på grusväg vid skylt "Linsurf", håll vänster. Framme.

 

Stranden

Består av grövre sten med det finns en plattlagd nedgång för att underlätta i- och uppstigning med surfgrejorna eller för bad. Vidare finns det även ett utomhusbord med bänkar och precis vid vattnet finns en grillplats med sittkubbar. Medlemmar kan hyra plats för sina surfgrejor i en av våra stora containrar, se information på sidan Bli medlem.

Stranden

Istigningsplats

 

 

 

 

 

 

 

Ytor

Stora klippta gräsytor gör det enkelt att rigga segel och lämpar sig även för sport och lek. Det finns en stor gruslagd parkeringsplats med plats för många bilar och det går även bra att campa här med husvagn eller husbil. Stranden består av grövre sten med det finns en plattlagd nedgång för att underlätta i- och uppstigning med surfgrejorna eller för bad. Vidare finns det även ett utomhusbord med bänkar och precis vid vattnet finns en grillplats med sittkubbar. Medlemmar kan hyra plats för sina surfgrejor i en av våra stora containrar, se information på sidan Bli medlem.

Parkering

Gräsytor

Grillplats

 

Klubbstugan

På Udden finns Linsurfs invändigt nyrenoverade klubbstuga som är utrustad med kök samt bord och stolar för ca 30 personer. Köket har rinnande vatten och det finns kyl/frys, spis, mikrovågsugn och diskbänk. Det går bra att hyra klubbstugan för t.ex. företags-kickoff, fest, möten m.m. Kontakta info@linsurf.se för mer information.

Utomhus

Inomhus

 

Klubbrabatter

Surfspot.se
Erbjuder medlemmar i Linsurf 10% rabatt på köp hos, undantag rea-varor och begagnade varor. Du hittar sortiment hos på hemsidan surfspot.se eller i butiken på Jägerhorns väg 8 i Kungens kurva. För att erhålla rabatt mailar du din order till order@surfspot.se eller besöker butiken och hänvisar till klubbrabatten för Linsurf. 

Froggy vattensport 
Erbjuder medlemmar i LinSurf 15 % rabatt på ordinarie pris. Du hittar sortiment hos på hemsidan froggy vattensport eller i butiken på Finnögatan 3 i Linköping. För att erhålla rabatt mailar du din order till info@froggy.se eller besöker butiken och hänvisar till klubbrabatten för Linsurf.