Uppdatering efter (nästan) genomförd tävling:
 
Vi fick tyvärr avbryta tävlingen efter endast ett heat och vi kände inte att det var tillräckligt för att räknas som ett officiellt resultat.
 
Prognosen för dagen var ju inte den bästa men i början såg det ändå ut som det skulle gå att köra, och det var också bra tryck i vinden ett tag. Men sen blev det sämre och vred över på syd efter första heatet och då var det kört.
 
Resultatlista första heatet:
  1. Christer
  2. Andreas
  3. CG
  4. Magnus
  5. Thomas
  6. Staffan
Vi får se det lite som ett För-KM eller seedningslopp inför det riktiga KM som vi kör nästa gång det blir bra, säker, stabil och pålitlig prognos!!! Förhoppningsvis innan det blir för kallt i höst, annars nästa vår. Kan man flytta fram ett OS borde det gå även med ett KM.
 
Men det var ju gott med korv i alla fall 😊 Tack alla som dök upp trots förutsättningarna.
 
Klubbmästerskap 2021 körs i morgon söndag 3/10!!!
 
Prognosen säger stadig sydost mellan 9-13 m/s men vi bedömer att det kommer gå fint att köra ändå trots lite ovanlig riktning, kanske får vi lägga banan lite längre ut. Tävlingen kommer köras som utslagsheat och A/B-final på klassisk halvvindsbana med gipp runt två stora gula tävlingsbojar. Banlängd och antal varv anpassas efter dagens vindförhållanden. Efter prisutdelning bjuder klubben på grillkorv och fika till alla medlemmar. För att kunna planera tävlingsupplägg och hur mycket korv vi ska köpa är vi tacksamma om du skriver i kommentarsfältet, eller mailar till staffan@linsurf.se att du kommer, skriv gärna om du tänker delta eller bara vara med som publik.
 
Vi vill också påminna om att detta är en väldigt avslappnad tävling, alla medlemmar är varmt välkomna att delta oavsett nivå, eller bara vara med och delta i den trevliga stämningen under dagen!!!
 
Ungefärligt schema:
09.00 Start banläggning och insegling.
10.00 Skepparmöte och lottning av startplatser.
10.30 Start första heat.
12.30 Prisutdelning och korvgrillning.
 
Varmt välkomna önskar styrelsen och tävlingsledningen!

 

Uppdatering 1/10: Vi vill förvarna om att tävlingen kan bli av på söndag förmiddag om prognosen utvecklas väl! Just nu är det svårbedömt och det är lite lurigt på sydost men om det skulle vrida åt rätt håll så kan det bli superbra! Vi kommer med uppdatering och definitivt besked under lördagen, till dess kan ni slipa fenan och spänna lattorna eller vad man nu gör för att det ska gå fort 😜

Kom ihåg att det är fina priser från Surfers I potten!
KM2021 priser
 
/Tävlingsledningen
 

Uppdatering 27/9: Vi förlänger KM-perioden! På grund av för dåliga prognoser de senaste helgerna har vi inte kunnat köra tävlingen än men styrelsen har beslutat att förlänga perioden minst två veckor till med förhoppningen att kunna köra ett episkt KM även i år. Så det är bara att se över neoprenet och ladda för kallvattensurf!! 

 

Nu har det börjat bli höst, förhoppningsvis med lite sköna lågtryck på lager och därmed vill vi bjuda in till Linsurfs årliga klubbmästerskap! Vi kör ungefär samma upplägg som tidigare och siktar på någon av helgerna vecka 36/37/38 kör första bästa lördag/söndag med bra vind. Tävlingen genomförs i samarbete med Surfers i Varberg som även i år sponsrar med fina priser!

Tävlingsformen är enkel, snabbast ett antal varv i en åtta runt två bojar vinner! Årets tävlingsgeneral CG spikar exakt upplägg och banläggning på tävlingsdagen med hänsyn till vindförhållanden och antal deltagare.

Efter tävlingen blir det after-surf med prisutdelning och klubben bjuder på korvgrillning, dryck och fika.

Håll koll på hemsida och Facebook för uppdateringar.

Vi följer gällande Coronarestriktioner och anpassar tävlingens genomförande efter ev. nya riktlinjer som kommer.

 

Välkomna önskar Styrelsen!