Vårröj

Datum: 9 maj

Tid: 9-12

Nu är det dags för Linsurfs årliga vårröj vid Tvärskogsudde. Vi samlas för att fixa och feja inför säsongen. Det blir städning, räfsning, flagghissning och en del reparationsarbeten. Det är tänkt att klippa ner sly så om man har en grensax eller röjsåg får man gärna ta med den. Dessutom kommer vi att göra i ordning och ha genomgång av hur man använder gräsklipparen och båten för de som är intresserade.

Alla friska och symptomfria medlemmar inbjuds att komma ut och hjälpa till och umgås (givetvis på behörigt avstånd).

Medlemsavgift

Datum: Senast 30 april

Vi vill påminna alla medlemmar om att det är dags att betala årets medlems- och containerplatsavgift. Det är samma avgifter som tidigare förutom att vi har nytt familjemedlemsskap för 400 kr, så passa på att registrera hela familjen som medlemmar. Skriv i betalningen vilka personer det gäller.

Medlemsregistrering

För att förenkla administrationen vill vi att alla betalar senast 30 april, då kommer även den gamla koden till omklädningsrummet sluta fungera. Den nya koden skickas ut till alla som har betalt medlemsavgift.

Mer information om medlemsavgifterna och hur de ska betalas hittar ni under sidan Bli medlem

Klubbstugan

Ekängenscouterna som har haft sin verksamhet i Linsurfs klubbstuga och varit med och delat på driftkostnaderna för den, beslutade i början av året att lägga ned sin verksamhet.
Om man vet någon annan förening som behöver en lokal att vara i kan ni tipsa om Linsurfs klubbstuga. Som tidigare går det också bra för föreningar, företag och privatpersoner att hyra klubbstugan för bara en dag eller en hel helg.

Event med LiU water & wind

All Linsurfs låneutrustning kommer den 13 maj (Kristi himmelsfärdsdag) vara utlånad till studentföreningen LiU water & wind. De ska ha ett vindsurfingevent vid Tvärskogsudde och erbjuda sina medlemmar möjligheten att prova vindsurfing. Den dagen har de också tillgång till omklädningsrummet, klubbstugan samt båten. Tanken är att de ska ha fler vindsurfingevent för sina medlemmar under sommaren och i höst.