Linsurfs styrelse kallar till årsmöte 29 mars 18:00. Årsmötet kommer att ske digitalt.

Styrelsen kommer att behövas förstärkas med en eller gärna två personer då några i nuvarande styrelsen inte kommer att ställa upp för omval vid årsmötet. Vi är i behov av en ny webbansvarig men det är inte ett krav att vara intresserad av den posten för att söka till styrelsen. Vid intresse är man välkommen att kontakta ordförande innan mötet på styrelsen@linsurf.se

Datum: Måndag 29 mars
Tid: 18:00

Årsmötet körs via Google Meets och du ansluter till mötet när det är dags genom ett klick på länken nedan:
https://meet.google.com/yoi-ytxw-ywk

Agenda och handlingar till årsmötet nås via länk:
https://drive.google.com/drive/folders/1yriJk_59krZlrdoAbJJPu7uyqosRkGhw?usp=sharing

Kom också ihåg att betala årets medlems- och containeravgift. Styrelsen kommer vid årsmötet föreslå att medlemsavgift för hela familjen á 400 kr införs och ersätter den tidigare medlemsavgiften för familjemedlem. Så de som vill ha medlemskap för fler än en i familjen rekommenderar vi att betala medlemsavgiften efter årsmötet för att förenkla administrationen.

Betala till Swish 123 472 75 25 eller PlusGiro 36 70 34-6. Skriv för- och efternamn som meddelande. Betalar du för flera personer så skriver du alla namn i meddelandet.

Nya medlemmar och de som inte tidigare har registrerat sig gör det på linsurf.com/medlemsregistrering så att vi har era kontaktuppgifter.

Avgifterna är:
Medlem: 300 kr
Medlem junior (<18 år): 50 kr
Stödmedlem: 100 kr
Containerplats: 350 kr
Containerplats junior: 200 kr