Styrelsen bjuder härmed in till Klubbmästerskap i Vindsurfing. Det var några år sedan så nu är det verkligen dags igen. KM går ut på att ha kul och att utse vem som är bäst i klubben på det enda som spelar någon roll, dvs vindsurfing.

Det kommer vi att göra genom att först surfa så snabbt vi kan runt en bana och sedan ha fest. Exakt tävlingsupplägg kommer vi att spika när det närmar sig och vi vet hur många deltagare vi blir och vilka förhållanden vi får på dagen. Efter genomförd tävling blir det alltså after-surf med skönt häng i klubbstugan där Linsurf bjuder på grillat och dryck. För att delta i tävlingen behöver du vara betalande medlem!

Tanken är att vi kör en lördag eller söndag någon av helgerna 15-16, 22-23 eller 29-30 september. Vi kör det första tillfället med bra vind. Styrelsen kommer att meddela definitivt datum några dagar innan när det finns en bra och säker prognos.

I anslutning kör vi brädbytardag så om du har grejer du tror någon annan kommer ha roligare med så är det ett bra läge att bli av med dem! Det finns många i klubben som letar efter begagnad utrustning.

För att vi ska få ett hum om intresset får gärna alla som är intresserade skriva en liten kommenterar på inlägget i facebookgruppen( https://www.facebook.com/groups/linsurf/) eller skicka ett mail till styrelsen@linsurf.com 

Hoppas vi ses!

// Styrelsen

(Hampus, Andreas, Staffan, Carl & Tobias)